احمد دنیا نور در گفتوگو با پایگاه خبری معدن نیوز با اشاره به اینکه روابط بینالملل ایران در پسا برجام با چالش انتخابات امریکا روبهرو شده است، گفت: ایجاد تنشهای جدید اثر مستقیمی و منفی بر صنعت خواهد داشت به طوری که صنایعی همچون فولاد، خودرو و نفت بیشتری متاثر خواهند شد. زیرا این محصولات میتوانند در بخشهای توسعهای کشور نقش پر رنگی داشته باشند
او با تاکید بر اینکه درحالحاضر ۱۸ میلیون تن فولاد در کشور تولید میکنیم، اظهار کرد: در شرایطی که ۲۴ میلیون تن ظرفیت اسمی فولاد در کشور وجود دارد و تا سال آینده ۴ میلیون تن دیگر به ظرفیت تولید این محصول در کشور افزوده خواهد شد برنامههای صادراتی باید در اولویت قرار گیرند. از این رو برای اینکه بتوانیم در بازار انگیزه و مشوقهای لازم را ایجاد کنیم تا بتوانیم تقاضا را بالا ببریم نیازمند اجرای فاز خروج از رکود اقتصادی هستیم که در چنین شرایطی نیازمند تزریق منابع مالی جدیدی هستیم.
این عضو انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با نگاهی به فاکتورهای اثرگذار در دستیابی به برنامه خروج از رکود اقتصادی تصریح کرد: در حالحاضر برای ایجاد رونق به آزادسازی پولهای بلوکه شده خارجی و افزایش سرمایهگذاری مستقیم خارجی نیازمندیم از این رو هر نوع تنش در روابط بینالمللی اثر منفی مستقیم در کاهش سرمایهگذاری خارجی دارد.
دنیانور با اشاره به عواملی که میتواند اثر معکوشی در فرآیند خروج از رکود اقتصادی کشور دارند، افزود: در نتیجه کمبود منابع با کندی عملیات اجرایی پروژها روبهرو میشویم همچنین با کاهش سرمایهگذاری خارجی عمق رکود در صنایع ساختمانی افزایش مییابد و در نتیجه سرمایهگذاران داخلی نیز رغبت چندانی برای ورود به این بخشها نخواهند داشت.