پایگاه خبری معدن نیوز- مدیرعامل شرکت توسعه صنایع و معادن ماهان گفت: این شرکت به دنبال یافتن شرکای تجاری با هدف توسعه پروژههای مس، فولاد و سایر موارد در کشور است.
به گزارش پایگاه خبری معدن نیوز، ابراهیم صادقی در گفتوگو با خبرگزاری رویترز در حاشیه کنفرانس بین المللی معدنی IMARC2016 که در ملبورن استرالیا در حال برگزاری است، با بیان این خبر افزود: این شرکت به عنوان یک شرکت بخش خصوصی هماکنون دو معدن در حال توسعه به نامهای چاه فیروز و دارالو در اختیار دارد که با همکاری و مشارکت شرکت ملی مس ایران در حال فعالیت در این معادن است.
وی ادامه داد: این شرکت در نظر دارد با دریافت ۶۰۰ میلیون دلار از شرکای بینالمللی خود، کار توسعه دو معدن خود و همچنین کارخانههای در حال ساخت را پیش ببرد این در حالیست که بر اساس پیشبینیهای مقرر است این دو شرکت میزان تولیدات خود را تا سال ۲۰۱۹ به حدود ۲۶ هزار تن مس برسانند.
صادقی با تاکید بر برنامه این شرکت برای توسعه ذخایر داخلی توسط شرکای بینالمللی اظهار کرد: درحالحاضرپیشرفت و کار ساخت ۲۰ درصد از معدن چاه فیروز و ۳۵ درصد از معدن دارالو انجام شده است.
مدیرعامل شرکت توسعه صنایع و معادن ماهان با بیان این که ایران یکی از غنیترین ذخایر طلا، مس و روی را در خاورمیانه در اختیار دارد، درباره سابقه این شرکت اظهار کرد: شرکت توسعه صنایع و معادن ماهان با پشتیبانی گروه مالی گردشگری بعنوان یک بخش خصوصی با هدف سرمابه گذاری در بخش فولادتاسیس شده است
وی تارگت و هدف این شرکت را بمنظور جذب سرمایه گذاری به میزان ۴میلیاردی در از طریق جذب سرمایهگذاری خارجی و به میزان یک میلیارد دلار توسط إمکانات و منابع داخلی عنوان و اظهار کرد: این شرکت قادر است از فناوری اروپاییها در طرحهای توسعهای خود استفاده کند.
صادقی یادآور شد: وضعیت سرمایهگذاری از زمان برداشته شدن تحریمهای بینالمللی در اواسط ماه ژانویه در کشور بهبود یافته و شرایط مساعد تر شده است اما دستیابی به وضعیت مطلوب زمان بر است.
مدیرعامل شرکت توسعه صنایع و معادن ماهان با تاکید بر اینکه این شرکت پیشبینی افزایش قیمت کالاها را میکند در حالی که قیمت مس حتی تا مبلغ ۴ هزار دلار نیز در بدترین سناریو کاهش یابد نیز توجیه پذیر خواهد بود ثگفت: درحالحاضر قیمت کنونی مس بالاتر از ۵ هزار دلار است و پیشبینی میشود که در سال ۲۰۱۸، سال بسیار بهتری برای بازار آهن و فولاد خواهد شد وی ادامه داد: ما ممکن است که به دوران طلایی باز نگردبم لیکنن به دلیل کاهش ظرفیت بازار چین و بهبود وضعیت جهانی، شرایط ما در سال ۲۰۱۸، به بدی سالهای ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ نخواهد بود.
گفتنی است شرکت توسعه صنایع و معادن ماهان، از شرکت های عضو گروه مالی گردشگری است که در حوزه صنایع فلزی و معادن فعالیت دارد و جذب سرمایه گذاری خارجی برای توسعه پروژه های خود را در فضای پساتحریم در دستور کار قرار داده است.